CUM IMPLEMENTĂM CU SUCCES PROIECTELE DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN ROMÂNIA

Peste patruzeci de reprezentanți ai mediului de afaceri au participat în data de 15 noiembrie 2022 la evenimentul organizat de PwC România și GAC Innovation East Europe „Cum implementăm cu succes proiecte de cercetare – dezvoltare în România.” La dezbaterile animate de Andreea Mitiriță, Partener PwC România și Florin Luca, CEO GAC Innovation Germany & East Europe au mai luat cuvântul Răzvan Gaspar, Innovation Consulting Manager GAC Innovation, Diana Roșu, Director PwC România, Alexandru Cojocaru, Innovation Consulting Manager GAC Innovation și Jean-Louis Lievin, ideXlab Director, GAC Group. Au participat activ la discuții și reprezentanți ai Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării. Plecând de la bune practici, instrumente și studii de caz, au fost trecute în revistă noutățile legislative – fiscale cu impact pentru activitățile de cercetare-dezvoltare, modul în care companiile pot beneficia de facilitățile prevăzute în Codul fiscal, cât și situațiile și/sau condițiile în care este obligatorie certificarea activității de cercetare-dezvoltare.

Cu BUCURIA DE A LUCRA ÎMPREUNĂ întoarcerea la birou devine o bombă de energie pozitivă!

#GACInnovationEastEurope #FlorinLuca #businessmodelnewgeneration #heartofbusiness

No alternative text description for this image

How can innovative companies finance their R&D projects through the tax system?

https://lnkd.in/d8-ed9DC

#RandDTaxIncentives ;#GAC

No alternative text description for this image

https://lnkd.in/dVj4pET

În contextul crizei actuale există tendința de a reduce bugetele de marketing și inovație. Este însă imperativ să relansăm industria și să accelerăm transformarea acesteia pentru a o adapta la noile provocări ecologice, digitale și pe linie de competitivitate. În continuarea seriei de webinarii pe care le susţine pentru dumneavoastră, GAC Innovation East Europe va invită să vizualizaţi cel mai recent eveniment online susţinut în colaborare cu AHK ( Camera de Comerţ şi Industrie Romano-Germana) : « Cum să creezi valoare într-un context de criză – How to adapt your value creation to a crisis context ».

Evenimentul a avut loc în data de 22 Octombrie şi s-a desfăşurat în limba engleză.

Vizionare plăcută!

https://lnkd.in/eKxK8Nw

https://lnkd.in/e5fvhDH

GAC Innovation East Europe va invită să vizualizaţi cel mai recent eveniment on-line susţinut în colaborare cu BEROCC ( Camera de Comerţ Belgia – Luxemburg – România – Republica Moldova). 

Evenimentul a avut loc în data de 30 Iunie 2021 şi s-a desfăşurat în limba engleză.

Vizionare plăcută!

https://lnkd.in/etF4RnN

Serge Gonvers, Director Business Development în cadrul GAC Innovation East Europe, a fost ales în data de 19 Aprilie 2021 pentru un nou mandat în calitate de membru al Comitetului Director al CCIFER.